Ramaderia La Soleia

QUI SOM?

Som una empresa familiar situada a Gallifa, únic municipi classificat de muntanya a la comarca del Vallès Occidental, que es dedica a la ramaderia i a l’agricultura ecològica.

Treballem per aconseguir el millor producte per oferir als nostres clients la qualitat i la garantia desitjades, tot seguint la normativa del CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica) tant en la ramaderia com en l’agricultura.

El nostre objectiu es treballar el nostre producte des de l’inici de la criança fins el consumidor final per poder-vos garantir la millor qualitat a un preu just, amb un recorregut curt i de proximitat.

Josep Casas i Montse Martínez.

SOM RAMADERS.

Fem criança pròpia

La Soleia és una explotació extensiva on hi pasturen de manera lliure, entre boscos i prats, vaques principalment de raça gascona, criades en llibertat i alimentades exclusivament amb herba fresca i farratges de cultiu ecològic, produïts també per nosaltres.

Durant els darrers 3 mesos de vida, els vedells escollits per la producció de carn són alimentats amb farratge ecològic d’alta qualitat (70%) i cereal també ecològic, produït i mòlt a la mateixa explotació (30%).

A la Soleia només comercialitzem els vedells nascuts i criats a la nostra explotació.

SOM AGRICULTORS.

Fem cultiu propi

A la Soleia es produeix tota l’alimentació del nostre ramat.

  • Herba per la pastura.
  • Farratge per reforçar l’alimentació del ramat a l’alimentació hivern o època de  sequera.

 

Amb el cultiu del cereal aconseguim el gra i la palla. El gra l’emmagatzemem a les sitges de l’explotació i en fem la farina que complementarà l’alimentació dels vedells destinats a carn.

Amb la palla fem el jaç on els animals descansen contribuint al seu benestar.

SOM PRODUCTORS I ELABORADORS.

A la primavera de 2013 hem posat en marxa la nostra sala de d’especejament i envasat de la carn dels animals de la nostra explotació.

Després del sacrifici, les canals dels animals arriben a la nostra sala, a on, després d’un temps de maduració en cambra de fred, és especejada i filetejada. Un cop envasada al buit, organitzem els lots que us servim directament a casa vostra.